PROTOCOL CORONAVIRUS

Per tu, pels nostres, per tots. Som responsables. A Vermell a Casa hem reforçat els nostres protocols per garantir la seguretat de totes les comandes, des de la nostra cuina fins al teu domicili.

Durant aquesta crisi, els ciutadans hem de seguir les instruccions de les autoritats posant l'accent en una sola acció: quedar-nos a casa. Aquesta lluita contra el virus ens inclou a tots i cada un de nosaltres. També a empreses com la nostra, que vetllem cada dia per la seguretat dels nostres empleats i clients.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Descobreix en què consisteix el Servei de Lliurament ZERO CONTACTE

 • 1. Fes la teva comanda

  Fes la teva comanda a través del nostre telèfon: 930 131 714

 • 2. Paga on-line

  Paga amb Bizum o amb datàfon a casa. No s'accepta pagament amb efectiu.

 • 3. Protocol de seguretat

  El nostre equip prepararà la comanda seguint el nostre protocol de seguretat en cuina.

 • 4. Higiene estricta

  El repartidor es renta les mans abans de realitzar el lliurament.

 • 5. Repartidor amb mascareta i guants

  A més, el repartidor va proveït de mascareta i guants.

 • 6. Els productes no toquen el terra

  Una vegada que el repartidor arriba a la porta de el client, col·loca a terra enfront d'ella una caixa de cartró buida. Així evitem que els productes toquin el terra.

 • 7. Datàfon desinfectat

  En el cas d'haver seleccionat el pagament amb datàfon, el repartidor també el dipositarà sobre la caixa buida perquè el client realitzi el pagament, si pot ser amb targeta contactless. El datàfon es desinfecta abans i després de cada comanda.

 • 8. Distància mínima de 2 metres

  El repartidor informa el client que la comanda ha arribat, trucant a el timbre o a l'intèrfon. Immediatament el repartidor s'allunya a una distància mínima de 2 metres i espera a que el client reculli el producte. Una vegada que el client ha recollit el producte i ha marxat, el repartidor recull la caixa buida.

CARRER DE LES PIQUES, 3 - 08241 MANRESA / 930 13 17 14